Velkommen til NBAs gjestebok!


Melding 101 - 200 av 71659.
Nyere    Eldre   

ny!
Minde Muthapuckers, 2013-04-25 16:51:05
Navn:Sveis
E-post:
Melding:Eg får vel slenge meg på og dele mine tankar om førre BL, eg òg.

Grunnspelet var OK gjennomført, eg slo alle som eg på papiret (WR) skal vere betre enn, men tapte mot Trond Ove, HC og Eidsnes, og spelte uavgjort mot Flatøy. Eit grunnspel heilt på det jamne enda med 4. plass og kvartfinale mot Flatøy som eg normalt plar spele veldig jamt mot.

Første kamp i kvartfinalen enda 2-2, og så vidt eg hugsar hadde vel både eg og Flatøy ein utsprett før han til slutt fekk inn ein slags skyffel via min back til 3-2. Andre kamp spelte eg mykje betre, og satte fleire venstreskyflar i lengste kryss sjølv om keeperen til Flatøy tilsynelatande stod i vegen, men eg klarte likevel aldri å riste han av, og kampen enda 3-2 til meg. Tredje kamp var eg ganske heldig; Flatøy fekk ei tidleg leiing og spelte best heile kampen, men det enda likevel 2-1 til meg etter at eg kontra inn to mål nokså seint i kampen.

Tre kampar unnagjort og 2-1 til meg. Kor mange gongar har eg ikkje vore i den situasjonen før og enda opp med å tape 2-3 i kampar? Fjerde kamp var svært jamn, og det kan umuleg ha vore meir enn 10-15 sekund igjen av kampen då Flatøy skora kampens einaste mål. Bittert, men det var ein svært god venstreskyffel, og ikkje like bittert som viss det hadde vore ein trillepuck eller liknande. Femte og siste kamp begynte akkurat som fjerde kamp slutta; Flatøy skora til 1-0 på ein god skyffel. Ikkje veldig lenge etter skjer det som truleg avgjorde kvartfinalen til Flatøy sin fordel: Eg måkar ein venstreskyffel altfor hardt i mål, og pucken sprett sjølvsagt rett ut igjen, rett til Flatøy sin venstreback som med eit kjapt støt set inn 2-0. 2-0 målet var hardt å svelge, og i staden for å redusere og utlikne, var det Flatøy som skora også neste mål i kampen, som skulle bli det siste. Ein svært jamn og spennande kvart, som Flatøy til slutt vann fortent.

Ting å bli betre på framover:
Slutte å sleppe inn høgreskyflar frå Eidsnes sidan eg veit nøyaktig kor i sporet han legger inn frå, kva vinkel inn mot senter innlegget har og ikkje minst nøyaktig kor tid legget kjem. Likevel presterar eg som regel å sleppe inn tre slike kvar kamp og tapar ALLTID 3-2, utruleg irriterande.

Psyken! Eg merkar at eg har altfor dårleg psyke i viktige kampar. Det viser igjen i at eg mange gonger har leda 2-1 i kampar mot antatt betre spelarar, for så å tape 2-3, i tillegg til at eg er verdsmeister i å kaste vekk 2-0 leiingar i enkeltkampar, og å sleppe inn mål i sluttmusikken. I tillegg gjer eg slurvefeil i oppspelsfasen (akkurat som Geir mot Daniel i 6. kamp i kvart på NM) når eg leiar og skal prøve å spele så sikkert som muleg. Dette MÅ bli betre viss eg skal ha ambisjonar om å kjempe i toppen i BL, og forhåpentlegvis i NBA ein gong i framtida.

Elles må eg seie meg einig med Trond Ove at det er godt muleg HC er ein framtidig NBA vinnar. Han har allereie blitt ein svært habil spelar, og har likevel framleis ei bratt lærings/prestasjonskurve, sjølv om han berre er inne i sin andre sesong og den første heile sesongen. Han blir svært farleg framover!


ny!
Judasgeitene, 2013-04-25 15:21:16
Navn:HC Lønne
E-post:
Melding:Tenkte jeg skulle legge ut mine tanker rundt bergensliga #14 i vår etter oppfordring fra Gangsøy.

Som bordhockeyspiller drømmer du jo om en dag der alt bare stemmer. Sist torsdag var en sånn dag for meg. Med bare ett tap hele kvelden, var dette min sterkeste bergensliga så langt.

Det viktigste ved å vinne gruppespillet i mine øyne er ikke hvem du møter (nivået er så høyt i Bergen nå at du får en tøff kvartfinale uansett), men at du får velge brett først i alle de neste kampene. Det virker kanskje ikke så viktig, men i et spill med små marginer, er det netopp tryggheten ved at senterfintene sitter på netopp dette brettet som kan bikke en kamp i din favør.

Kvartfinalen mot Darko ble meget jevn, hvor Darko hadde en del stang-ut. Darko begynner å få mer struktur over spillet sitt, og jeg tror han kommer til å havne i flere kvartfinaler utover våren og høsten, er han klar til å ta neste steg til semi?

I semi-finalen ventet forrige ukes bergensligavinner, den nå sittende Flatøy. Første kamp ble avgjort på sudden i min favør. Flatøy har alltid hatt et godt overblikk på brettet, men det virker som om dette har blitt enda bedre etter han satte seg ned. Spillestilen han er omtrent den samme, men han har gjort et par justeringer som virkelig kan ta deg på senga hvis du ikke er forberedt. Det var dette som skjedde i andre semi kamp. Flatøy storspilte og vant hele 6-1. Heldigvis klarte jeg å riste av meg dette resultatet kjapt og fikk fokusert på de to neste kampene som jeg fikk mer inn i mitt spor og vant. Jeg tror Flatøy kommer til å vinne flere ligaer i vår.

Jeg liker at Gangsøy trekker fram forrige best av kamp vi spilte, for jeg hadde den i bakhodet når jeg gikk inn i finalen på torsdag. Jeg ledet 1-0 i kamper, før Gangsøy utlignet i andre kamp og fortsatte med å utklasse meg 6-0, 6-0 i de to neste. Som nevnt hadde jeg aldri slått Gangsøy i en best-av tidligere, men jeg var nært i bergensliga #10 høsten 2012 hvor jeg ledet 2-1 i kamper. Den gangen sviktet det mentale fullstendig, det var som om både jeg og Gangsøy var fullstendig klar over at selv om jeg ledet, var det han som kom til å vinne til slutt. Jeg var fast bestemt på at jeg ikke skulle la dette gjenta seg på torsdag. Det spiller ingen rolle hvor mye du leder mot Gangsøy, mister du fokus og lar maskineriet hans komme inn i kampen igjen, kan han spise opp en aldri så stor ledelse i sluttmusikken, noe jeg har smertelig opplevd flere ganger. Jeg tror ikke jeg spilte veldig annerledes enn jeg har gjort tidligere i vår, men mener i allefall selv at jeg er mer opptatt av det mentale før slike kamper. Når det er sagt, så hadde jeg en treff fra en annen verden i finalen, slike kamper er svært sjeldne. Kanskje var det faktum at jeg spilte min tiende kamp på rad på samme brett medvikende. Jeg anser uansett fremdeles Gangsøy som en av, hvis ikke den vanskligste å møte i en best-av i bergensligaen.


ny!
2013-04-24 18:09:24
Navn:Gangsøy
E-post:
Melding:
De som deltok på forrige liga, bør også legge ut en kommentar i forhold til hvordan de opplevde ligaen. Her er min versjon: Ettersom Holmin og van Veen ikke var til stede, ville jeg i utgangspunktet ansett Flatøy for å være den sterkeste konkurrenten om ligaseier, siden det kun var ham jeg hadde tapt mot i tidligere sluttspilloppgjør. Imidlertid hadde jeg jo gjort det ekstremt svakt uken før, så det var umulig å si hvorvidt jeg i det hele tatt ville nå sluttspillet.

Grunnspillet var brukbart for min del, med 13-1-1 og andreplass. Uavgjort mot Calder var for så vidt tilfredsstillende, ut fra at han ledet til godt inn i sluttmusikken. Tapet kom mot Lønne; tror han vant 4-0 eller lignende. Jeg hadde begge mine pauser helt til slutt i grunnspillet, og kunne konstatere at trepoengsledelsen min i forhold til Lønne ble oppspist i løpet av ti minutter med hockey.

Kvartfinale mot Thorkildsen var dermed neste steg, og i en tett første kamp vant jeg 1-0. I neste femminutter gikk det langt verre; Thorkildsen fikk en rakettstart og ledet 4- eller 5-0 etter halvannet minutt. Jeg fikk inn et par scoringer etter hvert, men var aldri inne i denne kampen – som endte 6-3 til Thorkildsen. I neste kamp, som skulle vise seg å bli svært avgjørende for det videre forløp, tok jeg en meget heldig 1-0-seier; tror Thorkildsen hadde tre kontringsforsøk mer eller mindre inne i plastnettingen i løpet av de siste 30 sekundene. Det var skremmende hvor nær jeg var å ligge under 1-2 i kamper på dette tidspunkt, men det virket som om dette knepne nederlaget tok litt knekken på Thorkildsen, som ikke var på samme skumle nivå i fjerde kamp.

Semifinalemøtet med Eidsnes var jeg noe skeptisk til, ettersom han hadde vært oppe mot Remmem i NM-åttedelsfinale siden sist vi kjempet mot hverandre i Bergensliga-sluttspill. Imidlertid var absolutt alt av marginer på min side helt fra starten av i denne semifinalen; jeg var heldig med å ha en nærmest historisk flyt på skyfler – så dette semifinaleoppgjøret ble ikke den type nervethriller jeg hadde fryktet.

Videre ble det finale mot Lønne, en spiller jeg senest uken før påske slo 3-1 i kamper – etter å ha vunnet 6-0 i begge de to siste femminutterne. Basert på dette nyeste oppgjøret – og at jeg aldri hadde tapt mot Lønne i sluttspill – var jeg mer eller mindre klar favoritt. Hva som traff meg i denne finalen, aner jeg imidlertid ikke. Sammenlignet med den nevnte flyt i semifinalen mot Eidsnes, var nå alt snudd: Ingenting gikk min vei. Offensivt var det knapt jeg traff pucken på skyfler – og i motsatt ende virket det nesten som om Lønne i hvert eneste angrep skjøt pucken gjennom min keeper. Det er helt forferdelig når man kommer borti slike marerittkamper. På stillingen 0-2, tenkte jeg at den neste femminutteren kunne være min siste sådanne i Bergensliga-sluttspill, med mindre jeg vant den. En slik inngang burde vekket mine spillere til steinhard dyst, men mener det var 0-4 før minuttet var gått. Katastrofen var et faktum. Her kunne – og burde – jeg trukket meg, men siden det muligens var siste gang jeg spilte en kamp av denne type i lokal sammenheng, ønsket jeg å avslutte med et par kvalifiserte scoringer om ikke annet. Imidlertid var det åpenbart ikke noe å hente. Da Molde i – for romsdalingene – en uhyre viktig nedrykkskamp høsten 2006, tapte 0-8 mot Stabæk på Nadderud, uttalte trener Arild Stavrum til media i etterkant at «Hva skal man si da? Alt som kan gå galt, går galt». Jeg kjente meg igjen i denne kommentaren torsdag kveld. En annen parallell fra Moldes totalhavari i Bærum, er at da MFK tilsynelatende skulle gå til pause på 0-3 – og muligens samle seg til en heroisk innsats de siste 45 minuttene – fikk Stabæk straffe og Moldes målvakt ble utvist. Noe lignende følte jeg skjedde meg også: Da jeg på 0-2 i kamper skulle ta tak og kjempe ekstremt hardt i de neste tre kampene, raknet alt allerede i den første av disse potensielle tre. Av hendelser i samme gate fra andre idretter, har man naturligvis også Danmarks totale kollaps mot Spania i vinterens VM-finale i håndball. Wilbek og Danmark har hatt et godt tak på Spania de senere årene, men nå var det helt slutt: Under med åtte mål eller lignende ved pause – hvilket ble til rundt 15 mål bak i løpet av få minutter etter at Wilbek virkelig hadde forsøkt å piske liv i de rødhvite. Man kan også nevne Sogndals miserable prestasjon i Tromsø under serieavslutningen 1992 – da de tapte 0-6 og falt ned på direkte nedrykksplass. Man får en helt spesiell katastrofefølelse når man forsøker alt man makter på å samle seg til innsats i kamper man MÅ vinne – for så å falle totalt sammen og registrere at totalhavariet er et faktum.

Avslutningsvis er det naturligvis verdt å bemerke at det er et ikke ubetydelig element av spill og motspill i enhver hockeykamp. Det vil jo til en viss grad være slik at man presterer elendig fordi motstanderen leverer solid spill. Hvilket selvsagt var situasjonen også i denne finalen: Lønne var på et – i alle fall etter bergensk målestokk – svært høyt nivå konstant gjennom tre kamper. Hvis han leverer hockey på tilsvarende hylle under NBA-turneringer neste sesong, ser jeg ikke bort fra at man kan få en NBA-finalist eller sågar også - vinner som utelukkende har spilt i Bergen når det gjelder lokalliga. Det var i alle fall noe «Andreas Rørensk» over måten Lønne spilte på i finalen torsdag – hvilket har vist seg å være en suksessbringende hockeyfilosofi..ny!
2013-04-24 16:48:06
Navn:Gangsøy
E-post:
Melding:Ja, noe bør legges ut. Tar litt etter som jeg husker:

Kvartfinaler:
Lønne - Mrdalj 3-0
Gangsøy - Thorkildsen 3-1
Eidsnes - Hatlebrekke 3-0
Fure - Flatøy 2-3

Semifinaler:
Lønne - Flatøy 3-1
Gangsøy - Eidsnes 3-0

Finale:
Lønne - Gangsøy 3-0

Bronsefinale:
Flatøy - Eidsnes ?-?


ny!
Minde Muthapuckers, 2013-04-23 23:20:32
Navn:Sveis
E-post:
Melding:Om ikkje eit utfyllande referat, burde det i det minste vere muleg å få lagt ut resultata frå BL førre veke. Eg veit jo ikkje ein gong kven Trond Ove møtte i finalen.


ny!
Minde Muthapuckers, 2013-04-21 23:10:17
Navn:Eidsnes
E-post:
Melding:Bare tenkte det kanskje kunne være en måte å stoppe all "spammen" på, ikkje vet eg kossen, men det vet kanskje du?


ny!
2013-04-19 22:44:31
Navn:Løken
E-post:
Melding:De som trenger hotell under VM kan sende mail til Frode for å holde av rom.


ny!
2013-04-19 20:24:30
Navn:Hjemås
E-post:
Melding:Lode er en gjenganger når det kommer til Hjemåspuck-nominasjoner. Det er for øvrig viktig at jeg gjør blundere med jevne mellomrom for at pucken ikke skal miste sin betydning.


ny!
TBHK, 2013-04-19 09:28:03
Navn:Hersoug
E-post:
Melding:Men man kan nomineres flere ganger?


ny!
2013-04-19 09:27:46
Navn:Hagerup
E-post:
Melding:Dersom noen skal lage et unntak av den regelen så er vel du en het kandidat Geir. Du må vinne VM nå for å unngå denne prisen, så det er bare å sette i gang med hardtreningen.


ny!
2013-04-18 17:20:58
Navn:Hjemås
E-post:
Melding:Man kan bare vinne Hjemåspucken én gang.


ny!
Stigarevolusjonen, 2013-04-18 17:07:21
Navn:Holmin
E-post:
Melding:Hjemås-puck-nominasjon


ny!
Minde Muthapuckers, 2013-04-18 16:56:04
Navn:Sveis
E-post:
Melding:Dersom du meiner kor tid neste WR-oppdatering kjem og poenga frå NM vert oppdatert, så står det på ITHF sine sider at neste oppdatering skal vere 28. april. For øvrig er det på grensa til tragisk at det enno ikkje er kome med.


ny!
2013-04-18 16:52:45
Navn:Hjemås
E-post:
Melding:Oppdateringen av verdensrankingen med resultatene fra NM skulle, hvis jeg hadde gjort oppgaven min, vært klare allerede mandag denne uken. Men dessverre somlet jeg litt for lenge. Neste oppdatering er 28. april.


ny!
lindås psl, 2013-04-18 15:40:22
Navn:V steine
E-post:
Melding:Nokon som veit kortid resultata kommer?


ny!
tbhk, 2013-04-18 10:22:21
Navn:Lode
E-post:
Melding:@Kuntakinte: alle plassene blir basert på norgesrankinga.


ny!
2013-04-17 19:23:55
Navn:Hagerup
E-post:
Melding:2. Eide - 7. Røken
3. E . Sagen - 6. Klippen
4. K. Sagen - 5. Hagerup

Klippen kom før Røken med seier mot blant annet undertegnede.


ny!
2013-04-17 19:21:22
Navn:
E-post:
Melding:Lode-Kverneland
Eide-Røken
E.Sagen-Klippen
Hagerup-K.Sagen


ny!
2013-04-17 17:35:53
Navn:Gangsøy
E-post:
Melding:Hvem møttes i de tre ikke nevnte kvartfinalene på gårsdagens Jærliga?


ny!
2013-04-17 14:36:24
Navn:Kuntakinte
E-post:
Melding:Finnes det noen mulighet for å delta i veteran VM, eller er alle 4 plassene besatt ut i fra ranking?


ny!
2013-04-17 14:30:30
Navn:Kuntakinte
E-post:
Melding:Finnes det noe kvalifisering for veteraner til VM? Eller er alle plassene besatt med rankinglista?


ny!
2013-04-17 09:28:13
Navn:
E-post:
Melding:18 mann på Jærliga i går! Comeback fra Undheim BHKs Otto Hustoft og Aadne Eikeland! 5 nye spillere på denne sesongens ligaranking! Dersom de møter opp på neste og siste liga, samtidig med at Hetlelid, Giljebrødrene, Risa, Stokdal og Askeland stiller, så er norgesrekorden tatt tilbake til Jæren.

Endelig Rekkefølge

01. Jarle Eide, KBHK
02. Stian Lode, TBHK
03. Espen Sagen, Shuffle United
04. Frode Hagerup, TøBHK
05. Kjetil Sagen, Shuffle United
06. Vegard Klippen, TøBHK
07. Bjørn Røken, TøBHK
08. Torbjørn Kvernaland, TøBHK
09. Aadne Eikeland, UBHK
10. T. F. Hestvaag, TBHK
11. Otto Hustoft, UBHK
12. Henrik Skjæveland, KBHK
13. Tor Auglend, TøBHK
14. Jostein Thorsen, TøBHK
15. Morten Mikal Brekken, TøBHK
16. Akmal Muhammed, KBHK
17. Dan Stenberg, TøBHK
18. Henrik Due, TøBHK

Beste øyeblikk fra ligaen:
Kamp 1 i kvartfinalen mellom Lode og Kverneland. 3-3 og sudden. Torbjørn Kverneland, norges beste junior, setter senterfinte og vinner første kampen mot Lode.


ny!
Minde Muthapuckers, 2013-04-15 20:52:39
Navn:Sveis
E-post:
Melding:Eg ser for øvrig at Basse står oppført med 4. plass på Bergen Open i staden for delt 3. plass med Ljunet som han eigentleg skal ha. Skandale!


ny!
Stigarevolusjonen, 2013-04-15 19:24:35
Navn:Holmin
E-post:
Melding:130321_Bergensliga_#13_Vaar_2013 11.04.2013

17 deltakarar gjev to grunnspelgrupper , med 9 til A og 8 til B. Play off om siste plass i A mellom 5. plassane:

Gruppe 1:
1. Holmin 8 6-1-1 28-16 13
2. Ewoud 8 6-0-2 36-16 12
3. HC Lonne 8 5-1-2 20-10 11
4. Torkildsen 8 4-1-3 24-19 9
5. Heritier 8 4-0-4 19-25 8
6. Hatlebrekke 8 4-0-4 16-15 8
7. Darko 8 1-3-4 10-21 5
8. Vestbo 8 1-2-5 14-29 4
9. Staurset 8 1-0-7 10-26 2

Gruppe 2:
1. Fure 7 6-1-0 21-6 13
2. Eidsnes 7 5-2-0 22-13 12
3. Flatoy 7 4-2-1 29-17 10
4. Trond Ove 7 4-0-3 21-15 8
5. Calder 7 3-0-4 19-23 6
6. Tvedten 7 2-0-5 12-22 4
7. Overaas 7 1-1-5 13-21 3
8. Dahle 7 0-0-7 12-32 0

Play-off til A
Calder - Heritier 1-0 (2-1)

A
1. Holmin 8 7-1-0 33-14 15
2. Ewoud 8 5-1-2 24-16 11
3. Flatoy 8 4-2-2 22-15 10
4. HC Lonne 8 4-2-2 25-19 10
5. Eidsnes 8 3-1-4 24-28 7
6. Trond Ove 8 2-2-4 25-25 6
7. Calder 8 2-2-4 22-31 6
8. Fure 8 3-0-5 18-27 6
9. Torkildsen 8 0-1-7 10-28 1

A-sluttspel
Semifinalar:
Holmin - HC Lonne 2-0 (5-4s,5-4s)
Ewoud - Flatoy 1-2 (1-5,6-0,1-4)
Finale:
Holmin - Flatoy 1-2 (1-2,4-3,1-2)
Bronsefinale:
Ewoud - HC Lonne 0-2 (2-4,2-3)

Kamp om 5. plass:
1. Eidsnes 3 3-0-0 19-7 6
2. Fure 3 1-1-1 12-7 3
3. Torkildsen 3 1-1-1 10-10 3
4. Calder 3 0-0-3 4-21 0

B
1. Hatlebrekke 5 5-0-0 11-4 10
2. Overaas 5 2-2-1 8-6 6
3. Darko 5 2-1-2 13-11 5
4. Heritier 5 2-1-2 5-5 5
5. Tvedten 5 0-3-2 8-11 3
6. Staurset 5 0-1-4 5-13 1

B-sluttspel
Semifinalar:
Hatlebrekke - Heritier 2-1 (1-2s,5-1,6-1)
Overaas - Darko 0-2 (2-3,1-2)
Finale:
Hatlebrekke - Darko 0-2 (0-1,0-3)
Bronsefinale:
Overaas - Heritier 2-1 (6-0,0-3,3-1)

Kamp om 14. plass (Velgesystem)
Tvedten - Staurset 2-1 (7-0,1-2,3-0)

1. Flatøy: Etter ni andreplassar, 21 tridjeplassar, og 15 fjerdeplassar gjorde Flatøy to grep denne aprilkvelden: Ny sveis, og stolen til Humberset. Diskusjonen om kva som gjorde utslaget gjekk friskt etter finalesigeren, men dei fleste landa vel på sveisen. Med ny sveis kunne Flatøy fokusera på spelet, og ikkje resultatet, slik han so ofte he gjort tidlegare. I siste finalekamp utnytta Flatøy klokt forulempingsluka til Holmin, og sto som ein Hazek i mål mot senterfinter og skyflar. Sjølv om tapet sveid for underteikna etter sterkt spel heile kvelden, er det ei viss glede over å ha Flatøy oppe forbi Hjemås og Bore på adelskalendaren i Bergensligaen. Med den nye sveisen fyktar me det kan verta fleire før sesongen er over.
2. Holmin: Fantastisk god heile kvelden, og har skikkeleg fokus på kvar einaste avslutting. Likevel litt for redd for keeperen til Flatøy til å setja skikkeleg trykk på spjass i siste kamp i finalen, slik som i nest siste kamp, og taper på det.
3. HC: Sliter litt med for lettleselege skyflar, og må variera litt meir i timing og tempo på skyflane. Litt for redd for å sleppa inn senterfinter, kan reagera litt mindre, slik at han reddar dei fleste, men ikkje dei som er perfekt plasserte.
4. Ewoud: Får ikkje med seg at det er best av 3 i semifinalane, og ryker etter tre kampar mot Flatøy. Same feilen gjorde Trond Ove for ei tid tilbake. Arrangør skal freista gjera endå meir klårt kva turneringsoppsettet er. Elles brukbar i grunnspela, og viser at han er med når nålauget er trongt om topp fire.
5. Eidsnes: Tap i dei fire siste kampane i A gjer det vanskeleg å nå semifinale. Eidsnes har bygd seg opp ein giftig spelestil, men kan freista søkja fleire variantar på begge sider, og serleg innspel til senter.
6. Fure: Vinner sitt grunnspel, men skuffar med 8. plass i A-mellomspelet. Kommenterar sjølv at han he elendig forsvar denne kvelden, og i tillegg he ubrukelege skyfar. Med so klårt syn på kor dårleg han er, er det ikkje rart at det vert nokre tap. He tydelegvis henta litt for mykje av inspirasjon frå Moldvær sine "Jeg hakke oppspell" og "Jeg klarær ikke vri på spakane".
7. Torkildsen: Vinner 5-3 mot Holmin i siste kamp i grunnspelet, i ein kamp som han måtte vinna om han skulle koma til A. Fylgjer opp med bestenotering på WR etter 7. plass, vel og merkje etter svak innsats i A. Giftig på venstre.
8. Calder: Slår den andre Thomas i play-off om A, og held fram oppsvingen frå siste del av førre liga. Kan utnytta smygarane sine endå meir.
9. Trond Ove: Det er lenge sidan Trond Ove hadde 6-2-7 etter ein liga. Uforståeleg svake resultat.
10. Darko: Sparar krefter til B der han slår ut to Graaveiringar med 2-0 i kampar. Rotar altfor mykje når han ikkje he flyt.
11. Hatlebrekke: Heilt på grensa til å koma med til A, men herjar i B fram til finalen. Treng meir fokus på treffpunkt på senter på skyflane, og meir aktivt og brutalt forsvar.
12. Øveraas er visst ingen grunnspelar, og hamnar difor i B. Bør gå all in for å nå A neste gong.
13. Heritier: Ligger høgt oppe lenge i grunnspelet, men taper den spanande omspelskampen mot Calder.
14. Tvedten: Etter fiaskoen i NM stiger presset om prestasjonar på brettet for Tvedten. Er om lag like dårleg psykisk som Holmin var i sine tidlege år (nær ved å slutta med hockey fleire gonger i 2005 og 2006).
15. Staurset: Ny spelar som Heritier har fått med. Det fjerde av sju fjell. Enormt skotsterk og kjapp. Vert fort god, og kan gje Heritier kamp om kapteinsbindet.
16. Vestbø: Må gå etter grunnspel, men spelar med meir kraft enn før.
17. Dahle: Må gå etter grunnspel.


ny!
Stigarevolusjonen, 2013-04-15 17:10:29
Navn:Holmin
E-post:
Melding:Oppdatert VM-kvalifisering er ikkje lagt ut endå sidan Jæren fyrst måtte senda inn resultat frå Jærliga siste året, og at NM må koma inn på WR. Men uoffisielt er stillinga frå nr 10 og nedover denne:

10 Bjørn Hagerup Røken 6236 (8)
11 Stian Lode 6173 (8)
12 Trond Gangsøy 5957 (8)
13 Tron Omland 5835 (8)
14 Ingebret Risa 5324 (7)

For å gå forbi Trond Ove og kapra siste plassen til VM må Risa ha 633 poeng.


ny!
Kvernaland, 2013-04-15 10:33:29
Navn:Ingebret Risa
E-post:
Melding:Er det noen som har god oversikt over hvem som kommer til å få lov til å spille VM i åpen klasse? Er det noen som kommer til å kvalifisere seg som ikke kommer til å delta?

Jeg vurderer å reise til Berlin om det kan gi meg VM-plass, men det krever nedprioritering av ganske mye annet nettopp den helgen i mai, og det ser ikke lett ut.. Klarer noen se om jeg har mulighet for å spille VM uten å reise til Berlin?


ny!
2013-04-14 21:39:09
Navn:Hjemås
E-post:
Melding:Asbjørn: resultatene er sendt, men trolig litt for sent for oppdateringen på søndag. Jeg hadde problemer med feilmeldinger på websiden til ITHF da jeg skulle sende inn resultatene. Nå er alt sendt på mail - også juniorresultatene.


ny!
2013-04-14 20:59:08
Navn:Asbjørn Fossli
E-post:
Melding:Er det Ingen som har innsendt resultatene fra NM til ITHF?


ny!
Shuffle Utd., 2013-04-12 00:10:57
Navn:Sagen senior
E-post:
Melding:Litt forsinket, men likevel...
Gratulerer til Aasheim, Lode, Omholt, Hatlebrekke og Kverneland med NM-titlene! Imponerende med medieoppslag for junior norgesmesteren :-)
Hagerupene gjør en bra jobb her.

Bare trivelige folk å treffe under NM, og derfor var det også mange artige kamper og herlige episoder i både cupspill, grunnspill og A-mellomspill. For egen del vil 4-3 seieren i A-mellomspill kampen mot Trond Ove Gangsøy stå igjen som den beste kampopplevelsen. Gangsøy ledet 0-3, og det stod 2-3 når sluttsignalet begynte…

Er ellers svært fornøyd med at 3x Sagens kommer seg til A-mellomspillet, og at Shuffle-kamerat Hetlelid kun manglet ett poeng på å klare det samme. Til historiebøkene: Forrige gang det var andre Sagens enn meg i et NM A-mellomspill var i 2002. Da var Kjetil 9 år og han rakk såvidt opp til bordhockeyspakene.

Ser også at Espen og Kjetil oppnår en svært lav Hjemås-indeks. Det bør jo være en motivasjon for sette igang med litt seriøs trening. Kun Hetlelid fra Shuffle Utd. har frekventert Jærligaen i år. Vi andre i Shuffle Utd. bør skjerpe oss til neste sesong.

Takker og bukker for et kjempebra NM-arrangement!


ny!
Judasgeitene, 2013-04-10 21:42:12
Navn:Calder
E-post:
Melding:Resultater fra NM 2013 finner du her:

http://puck.no/nba/turneringer/1113/nm13/resultat/


ny!
Stigarevolusjonen, 2013-04-10 21:19:17
Navn:Holmin
E-post:
Melding:Bergensliga #12 Vaar 2013 04.04.2013:

Supertorsdag utan Trond Ove (som sat på Fjordekspressen) men med ein tent Ewoud i skåringshumør.

Grunnspel:
1. Ewoud 13 10-3-0 68-17 23
2. Holmin 13 10-2-1 42-21 22
3. HC Lonne 13 10-1-2 41-19 21
4. Fure 13 9-2-2 40-20 20
5. Eidsnes 13 9-1-3 41-29 19
6. Torkildsen 13 7-1-5 27-23 15
7. Darko 13 6-1-6 28-30 13
8. Overaas 13 5-0-8 30-39 10
9. Hatlebrekke 13 4-2-7 32-39 10
10. Stendal 13 4-0-9 25-34 8
11. Vestbo 13 3-2-8 18-38 8
12. Tvedten 13 3-0-10 15-38 6
13. Calder 13 1-2-10 21-43 4
14. Heritier 13 1-1-11 10-48 3

Finalegruppe A:
1. Calder 12 9-2-1 39-12 20
2. Hatlebrekke 12 8-4-0 40-20 20
3. Overaas 12 8-2-2 40-18 18
4. Tvedten 12 6-0-6 29-26 12
5. Stendal 12 3-1-8 30-37 7
6. Vestbo 12 1-2-9 8-36 4
7. Heritier 12 1-1-10 10-47 3

Finalegruppe B:
1. Ewoud 12 9-1-2 52-21 19
2. Holmin 12 9-1-2 39-32 19
3. HC Lonne 12 8-0-4 42-26 16
4. Fure 12 6-2-4 31-23 14
5. Torkildsen 12 3-3-6 30-36 9
6. Darko 12 3-0-9 27-39 6
7. Eidsnes 12 0-1-11 12-56 1

1. Ewoud: Eittogeithalvt år etter førre ligasiger vinner Ewoud på solid målskilnad over Holmin (resultatet i finalegruppene var teljande). Prøvde å dyssa ned prestasjonen med å påpeika at fleire sterke spelarar ikkje var til stades, og at nokre hadde fokus på NM, men 120 mål og berre to tap på 25 kampar var uansedd sterkt.
2. Holmin: Fokuserte på skyfling, og merka at det manglar litt på presisjonen. Vinner dei seks siste kampane, men greier ikkje ta att Ewoud sitt forsprang. Må trena meir på skyfling. Og etter svakt NM må det trenast endå meir.
3. HC: Taper 4-poengskampen i siste runde, og tek berre 1 poeng på totalt seks kampar mot dei to over han på tabellen. Då vert det tungt å vinna supertorsdag. Uheldig endå ein gong i NM, og ryker til B med 13 poengtap, noko som vanlegvis held til å koma topp 8.
4. Fure: Gjeng for medalje, men har ikkje heilt trua mot dei tre øvste. Der vert spanande å sjå nivåhevinga etter NM på komande liga. Kan Fure no ta steget opp og kniva om medalje? Då må nok fokuset litt over på senterfinteinnspel frå høgre.
5. Torkildsen: Meget opplyftande innsats av Torkildsen, som spelar bra heile ligaen gjennom. Er giftigare i duellar, og oppnår bestenotering på WR. Neste: senterfinter.
6. Darko: Viser framgang, men òg varierande prestasjonar. Best når han siktar skikkeleg på skyflane. Droppar NM for å gå all inn i VM.
7. Eidsnes: Syter og klarar over ei låk skulder, og sluttar ikkje med sytingar før grunnspelet i NM. Ikkje eingong massasje frå Holmin hindrar han i å stikka heim etter ei runde i finalegruppa. Taper sin fyrste kamp mot Darko.
8. Calder: Etter sjukt svak innsats i grunnspelet tek det seg skikkeleg opp når klokka bikkar 21:00, trass i at han klagar over at han er trøytt og sleten. Skal til A på neste liga, og må koma meir på liga.
9. Hatlebrekke: Kampen om å vera beste Graaveir spissar seg til, og Hatlebrekke kniper seg forbi Øveraas, noko han gjentek på NM. Kan dette tvinga
10. Overaas: til å satsa på venstreskyffel, der han eigentleg er betre enn på høgre?
11. Tvedten: Tida er over då Tvedten gjekk heim med sisteplass på liga i baklomma. Er kanskje den med størst framgang reint teknisk for tida, men kan trøbla det til for seg sjølv med negativ tenkjing. Bør få coaching med Hjemås. Bør òg ta tak i senterfinter, og slik kjøpa seg eit par mål ekstra i kvar kamp.
12. Stendal: Kan likevel ikkje reisa til VM, og droppar difor å delta på NM. Nesten like dårleg psyke som Tvedten, men, og det er ein ting som hjelper på dårleg psyke: Senterfinter.
13. Vestbø: Har kanskje stagnert litt med dårlegare oppmøte siste månaden. 8 mål på 12 kampar i B vitnar kanskje om litt mangel på tenning.
14. Heritier: Har vore bra på venstreskyffel siste vekene, men vekslar til høgreskyffel når venstresida sviktar.ny!
Stigarevolusjonen, 2013-04-10 17:59:40
Navn:Holmin
E-post:
Melding:Hjemåsskalaen NM 2013 (basert på dei nye spesialseedingreglane vedteke på Årsmøtet). Røken er vinnar grunna høgst ranking:

Spelar Hjemåsindeks
B H Roken -12
A G Gangsoy -12
K A Solli -12
H Tvedten -11
A Hetlelid -9
B Overaas -7
H C Lonne -6
A Fossli -6
J Moldvaer -5
V Flatoy -5
S Ostrem -4
A J Holmin -4
T Omland -4
M Hatlebrekke -4
S A Fure -3
D Remmem -2
G Hjemas -2
S I Omholt -2
V Skaar -2
T F Hestvaag -2
T Gangsoy -1
P Bakken -1
K O Forberg -1
S Mortvedt -1
H Sagen 0
F Hagerup 1
S Hallset 1
A Gilje 1
A Gilje 1
Y Aasheim 2
E Eidsnes 2
T Sorheim 2
V T Steine 2
A Roren 3
I Risa 3
P Mortvedt 3
N Drevsjomoen 3
K K Sorvang 3
R Losneslokken 3
Furios G 4
J Eide 5
M Johannessen 5
T Kverneland 5
H Skjaeveland 6
S Lode 7
C F Hersoug 7
V Klippen 7
K Sagen 8
A Erichsen 14
E Sagen 20


ny!
2013-04-10 11:34:04
Navn:Hagerup
E-post:
Melding:http://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-rogaland/dkro01007213/10-04-2013#t=33m30s


ny!
2013-04-10 06:58:22
Navn:Hetlelid
E-post:
Melding:Magisk! Her er man på vei til jobb en tidlig morgen og så får man bordhockey på lokalsendingen til NRK :-). Det er slikt man blir i godt humør av. Torbjørn som lett gruser programlederen 3-0 på et lite minutt eller noe sånn. Klippen som nok en gang karrer seg til mediasøkelyset etter en turnering (og som har tatt steget opp fra avisene). Kudos til Røken for glimrende jobbing med å promotere VM og bordhockey generelt.


ny!
2013-04-09 22:28:27
Navn:Jarle
E-post:
Melding:Beveger meg fra stikkordsform til listeform. Her er det som ramler inn når jeg tenker NM 2013:

- Hotellhockey er fine greier. Meget bra mat, og herlig å kunne sitte på en hotellrestaurant blant en haug med bordhockeyfolk og bare snakke bordhockey. Skybar med personell som umiddelbart og entusiastisk kastet seg over Eurovision 2010-oppgaven de fikk servert var også ekstremt tilfredsstillende. Smertefritt arrangement, veldig bra gjennomført av arrangørene.

- Røren. Fin kamp i kvart, og en hyggelig fyr å tape for. Føltes ikke bittert selv om avgjørelsen falt sekunder før slutt i 7. kamp. Kanskje fordi Røren spilte så bra, og hadde nerver til å spille inn til senter og avgjøre der like før slutt. Forsvaret mitt i sluttsekundene var overbevist om at han ikke ville tørre å gå for den løsningen.

- Morten. Ryktene om Mortens form hadde nådd meg allerede fredagen, men måten han tok fatt på A-mellomspillet var likevel meget imponerende. Blir spennende å se hvordan han gjør det fremover.

- Alle de nye. Godt å se at det dukker opp noen nye også. Juniorene holder et meget høyt nivå allerede, og det går nok ikke lenge før vi ser dem i toppen.

- Geir. Det var et stykke fra et tradisjonelt Geir-mål, men likevel et mål imot som bare kunne komme mot Geir. Det var mellomspillkampen vår, og jeg har pucken på min venstreving. Jeg mener det var en standard venstreskyffel jeg forsøkte, hvor på Geir med sin høyreback presterer å blokkere innlegget med samme støt som han via vantet bak mitt mål setter en nydelig Aspenstrøm, i bakhodet på min keeper og inn.

- Cupfinalen. Må nesten bare beklage den latterlig dårlige kampen Lode og meg klarte å levere. Den var ikke en NM-bankett verdig.

- Holmin, som herlig entusiastisk drar frem laptopen mens vi i busskuret venter på flyplassen, for å få sjekket hvordan VM-kvalifiseringen ser ut etter NM.

- Puck-vinnerne. Mange gode nominasjoner i år også. Espen Moe med sportspuck særdeles vel fortjent.

- Til slutt vinnerne. Yngve med ny tittel, vel fortjent. At TBHK dro i land lagtittelen var vel kanskje det minst overraskende som skjedde denne helgen. Kverneland som ikke spiller for Kvernaland imponerte med juniortittel. Lode som cupmester, og jevnt over god hele helgen.


ny!
Judasgeitene, 2013-04-09 22:21:19
Navn:Calder
E-post:
Melding:Da ligger resultatene fra puck awards ute. Du kan finne dem her:
http://puck.no/nba/puckawards/12/pa2013.html


ny!
Judasgeitene, 2013-04-09 21:22:20
Navn:Calder
E-post:
Melding:Holder på ordne det nå, regner med det er ute om 30 min eller noe lignede


ny!
2013-04-09 20:17:12
Navn:Hagerup
E-post:
Melding:Det kommer snart på nett, sammen med referatet fra årsmøtet.


ny!
2013-04-09 18:19:50
Navn:Hallvard
E-post:
Melding:Ingenting om nominasjoner eller resultater fra Puck awards. Hvordan gikk dette?


ny!
2013-04-09 14:53:17
Navn:Røken
E-post:
Melding:Følg med på lokalradioen NRK Rogaland i morgen tidlig fra klokken 06:30 for å høre nybakte norgesmestere i bordhockey spille direkte på radio. Torbjørn lover både tønsbergslegger og aspenstrøm.


ny!
TøBHK, 2013-04-09 13:48:11
Navn:Klippen
E-post:
Melding:Eidsnes: Dersom det var den ene softisen jeg hadde som gjorde utfallet har jeg definitivt spist min siste softis.


ny!
Stigarevolusjonen, 2013-04-09 12:07:36
Navn:Ljunet
E-post:
Melding:Gratulerer til Yngve! Ein velfortjent siger til mannen som no passerer Øyvind Hansen og går opp på andreplass på adelskalenderen i NBA.

Gratulerer også til Stian Lode, Svein Inge Omholt, Martin Hatlebrekke og Torbjørn Kverneland for henhaldsvis siger i cup, B-sluttspel, C-sluttspel og junior.

Kudos til Hagerups, Pål, Daniel og Geir for ei velarrangert turnering. NM på hotell er nok kome for å bli, svært hyggeleg å samlast slik.

For min eigen del er eg storfornøgd med helga. Spelet satt fint både laurdag og søndag, og det resulterte i eit greit utgangspunkt foran A-sluttspelet.

Eg hadde fin flyt i 8-dels mot Omland, og fekk Jarle i kvart. Som venta vart det ein svært tøff 7-ar som bølga fram og tilbake. Først 1-0 til Jarle, så snudde eg til 2-1 etter 3 kampar - som igjen vart snudd til 3-2 favør Jarle. 6. kamp vann eg såvidt 2-1, og på stillinga 1-1 i 7. kamp klarte eg å sette ein avgjerande omvendtspjass 10 sekund før slutt, slik at kampen bikka min veg. Det kunne like gjerne ha blitt tap der, men marginane var på mi side. Det er slike sjuarar som er skikkeleg gøy å vinne!

I semi møtte eg cupmeister Lode, som eg berre har møtt ein gong før i sluttspel. Det oppgjeret endte 0-4, så eg hadde litt å revansjere. Eg gjorde nokre justeringar etter tap i første kamp, som saman med at Lode mista treffen gjorde at eg vann dei tre neste kampane. Sjuaren endte med 4-2, noko eg er svært nøgd med.

Yngve i finala vart som venta svært tøft. Eg prøvde ut ulike justeringar, som fungerte til ei viss grad. Likevel har Yngve utruleg mange strengar å spele på, så han hadde alltid andre valg å variere med. 4-1 til Yngve var høgst fortjent!

Av andre som kan trekkast fram:

Svært imponert over Morten! Sterkt spel både laurdag og søndag, og kjempa i toppen av A-mellomspelet heilt til slutten. Veldig gøy at han fekk vist fram forbedringa vi har sett i Osloligaen.
Eidsnes, som til tross for 0-4 mot Daniel i 8-dels berre tapte med eit mål per kamp.
Klippen, som vart beste Rookie til tross for sjukdom.
Pål, som nesten kom til sluttspel etter å tapt fire første kampane på walkover.
Holmin, som barberte vekk mesteparten av skjegget på banketten for å sjå ut som Günther.
TBHK: Siger i cup, lag og individuelt...


ny!
Minde Muthapuckers, 2013-04-09 10:38:15
Navn:Eidsnes
E-post:
Melding:NM2013

Rett etter at DY641 landet trygt på Gardermoen fredags kveld kunne vi konstatere følgende: En flystyrt med ni bordhockeyspillere ville satt Bergensligaen kraftig tilbake! Derfor var det ekstra viktig at flytrafikken gikk som den skulle denne fredagen, og 3x Graaveir, 3x Muthapuckers, Holmin, Trond Ove og HC kunne innta Oslo med sine bordhockeykøller.

For første gang overnattet undertegnede på bordhockeyhotell, et av årets smarteste trekk. 2000kr gav frokost- og lunsjbuffeer, middager, gratis soft-is (ikkje spis like mange neste år Klippen), krydderkaker mellom kampene, ingen reisetid mellom spilledagene mm. Dette var den ultimate pakken som muligens bidro til gode prestasjoner i løpet av helgen. Slike hotellpakker er fremtiden, og eg gleder meg allerede til neste bordhockeyhotell!

Dette var bare mitt andre NM, men mener at nivået på årets- kontra fjorårets NM var mye høyere! Destod kjekkere var det å slå fjorårets 17.plass med en 16.plass som gav meg min aller første A-sluttspillsyver noensinne. En viktig erfaring å ta med videre. Sluttspillet gav mange uhyre jevne og spennendes kamper, og spesielt kvartfinalene mellom henholdsvis Remmem-Hjemås og Østremm-Lode gav gåsehud. Spesielt eiendommelig var det i sudden i kamp syv mellom Ø-L hvor hele lokalet stod ringsides og holdt pusten, t.o.m. eg ble svett i hendene av å se på! Lode og Remmem trakk der de lengste stråene, ekstra surt å se Hjemås ryke etter en tidlig 2-0 ledelse i kamp seks (ledet da 3-2 i kamper). Hjemås hadde fortjent bedre, men som han sa «Jeg begynte å se for meg semifinalen» da ryker man rett ut... Eg selv holdt på å miste 8-dels i nest siste kamp i mellomspillet mot den eldste Sagen i verktøykassen. Eg klarte KUN å tenke resultat og klamret meg til en 1-0 ledelse gjennom hele kampen før eg til slutt kunne puste etter en senterfinte 20sek før slutt og 2-0. Bordhockey er psykisk krigføring på meget høyt nivå! Ta for eksempel lagkompis Flatøy. Etter mellomspillet i B hadde Flatøy meddelt meg at tap mot Kvernaland og Løsnespucken hadde sendt han på hodet ut av kvartfinalene og muligens hele bordhockeymiljøet. Han skulle slutte med hockey og hadde allerede forlatt spillelokalet da eg ringte han å sa at det skulle være dobbelt mellomspill! Flatøy kom smilendes tilbake og fikk fornyet gnist. Flatøy åpnet gnistrende i andre mellomspillsrunde og vant kamper han i første runde slet med. Den psykiske boosten han fikk sikret han en sikker kvartfinaleplass til slutt.

I lagkonkurransen (og generelt) dominerte Trondheim alt for mye. Gratulerer så mye med fantastisk laginnsats! Tre trondheimspillere i semifinalen for andre år på rad tyder på dominans. I fjor stakk Stigarevolusjonen og Østrem av med seiren, mens i år ble revolusjonisten Røren slått av Aasheim i finalen. Gratulerer så mye også til Røren, som med sin nydelige spillestil viste at han var en sportspucknominasjon verdig. Neste år Andreas!

Lagkonkurransen gav Minde Muthapuckers deilige kamper mot bl.a BHK Graaveir, Stigarevolusjonen, Tønsberg og Kvernaland. Det øyeblikket hvor Flatøy scorte i sudden i kamp tre av kvartfinalen og avgjorde tredje runde og sikret oss en 2-1 ledelse mot selveste TøBHK gav muligens mitt foreløpige høyeste bordhockeybrøl hittil i karrieren. Det var like euforisk som når Gerrard sendte ballen i mål til 3-1 mot Olympiakos i CL i 04/05. Desverre endte vår kamp med 2-4 tap, og ingen pokalheving i Istanbul. Det var uansett en fantastisk lagkonkurranse som gav oss en 6.plass etter at vi slo ut regjerende mester Kvernaland i plasserinsspillet. Selv om de ikke stilte med like sterkt lag som i fjor var det alikevel en magisk følelse. En herlig bonus var det også at Minde Muthapuckers kom foran Bergensrival BSI Bordhockey (7.plass). Herlig.

Herlig med Graaveir som til tider herjet i C! De viste fantastisk entusiasme, og var uten tvil en verdig vinner av klubbpucken 2013. Ekstra gøy med Hatlebrekke-Øveraas i finalen, og som det ble nevnt på facebook, utrolig sterkt av Hatlebrekke med tre strake 4-0 seiere i sluttspillet! I tillegg må det nevnes at Tvedten vant den ene kampen i lagkonkurransen hele 10-0, for en goalgetter Tvedten er på sitt beste. Klubbkamerat Fure har tatt enorme steg siden forrige NM, og det er ikke lenge til han går til A. Med litt mer tur kunne han vært der i år. Det samme må sies om HC som nok en gang på knappest mulig vis mistet A. HC har allerede passert undertegnede på adelskalenderen i Bergensligaen, og neste NM bør det bli A på HC også. Holmin ble beste «bergenser» på 12.plass, kudos for den. Men refs for å spille 9 uavgjort kamper i mellomspillet, avgjøre kampene Arne! Trond Ove passerte meg på tabellen i siste runde av mellomspillet, og viser fortsatt at Eidsnes er noen hakk for små for Quizguruen fra Sunnmøre.

Takk for en flott helg alle sammen, herlig opplegg og enda herligere folk! Hagerups kan å arrangere flotte turneringer, tipper VM også blir en suksess.

Snakkes på Bergensligaen førstkommende torsdag!ny!
2013-04-08 16:50:00
Navn:Daniel
E-post:
Melding:Gratulerer til Yngve med sin andre tittel! Han spilte veldig bra også hele lørdagen, og vant fullt fortjent på søndag. Jeg startet veldig bra i semien mot Yngve men han gjorde noen justeringer som jeg ikke klarte å svare på.

Også veldig bra av Andreas med sølv. Viser at han er kommet i toppen for å bli. Og Lode viser at fjorårets sølv ikke var noe blaff.

Når det gjelder lag foreslår jeg at neste år kan TøBHK bare få sølvet med en gang, så kan vi andre kjempe om gull og bronse. :)ny!
2013-04-08 09:22:29
Navn:Overgangsrykter
E-post:
Melding:HC Lønne inn som kaptein og Director of Table Hockey i BHK Graaveir.


ny!
2013-04-07 22:56:12
Navn:Hetlelid
E-post:
Melding:Gratulerer til Yngve med norgesmestertittelen! Beklager at jeg var så trøtt på flyplassen at jeg ikke huska å gratulere deg der.

Vil ellers takke Stian Lode for å ha scora det morsomste målet jeg har sluppet inn noensinne. Keeper-Ceulemanskontringen på mitt nydelige Aspenstrømforsøk var verdt hele turen alene.


ny!
2013-04-07 21:48:21
Navn:Asbjørn Fossli
E-post:
Melding:Sigurd Mørtvedt slo overtegnede i bronsefinalen i C. Vi tok en kjapp en og spilte best av tre, som Sigurd vant med 2-0 i kamper. Husker ikke enkeltresultatene. Vi skrev de opp, men det var vel ingen av oss som husket å levere dem...


ny!
2013-04-07 17:22:19
Navn:Hagerup
E-post:
Melding:Manlger resultatene fra bronsefinalen i C. Noen som kan fikse den? Asbjørn? Mørtvedt?


ny!
2013-04-07 17:14:56
Navn:Bakken
E-post:
Melding:Passende nok er det andre arrangementet på hotellet i regi av KrF sitt Kvinnepolitiske Forum:-)


ny!
2013-04-07 15:36:30
Navn:Hallvard
E-post:
Melding:En gammel klassiker i åttendedels...

Stian Ostrem Trond Gangsoy


ny!
Judasgeitene, 2013-04-07 14:59:05
Navn:Calder
E-post:
Melding:Det er jo ingen som spele...


ny!
Stigarevolusjonen, 2013-04-07 10:05:39
Navn:Holmin
E-post:
Melding:NM live streaming:
http://puck.no/no12/?page=live


ny!
Judasgeitene, 2013-04-06 12:19:58
Navn:Calder
E-post:
Melding:Live resultater fra NM finner du her:
http://puck.no/hockey/live/


ny!
2013-04-06 00:04:42
Navn:Overgangsrykter
E-post:
Melding:HC Lønne til TøBHK.


ny!
2013-04-06 00:03:54
Navn:Overgangsrykter
E-post:
Melding:HC Lønne til TøBHK.


ny!
2013-04-05 22:44:19
Navn:Daniel
E-post:
Melding:Stian, det gikk greit i ettermiddag å kjøre. Fra e6, til ring 3 vestover, så følg skilting til vei163. Hotellet lett å se på høyre hånd. Stort 33 tall på veggen..


ny!
2013-04-05 20:29:53
Navn:Asbjørn
E-post:
Melding:Da innstiller jeg meg på å spille lag i morgen, hvis ingen ombestemmer seg :)


ny!
2013-04-05 20:19:15
Navn:Daniel
E-post:
Melding:Lag: hvis alle som ikke har sagt noe faktisk blir med på lag i morgen, blir vi akkurat 16 lag. Det passer isåfall perfekt. 4 grupper med 4 lag i hver. Det betyr at du må spille lag Asbjørn. :)


ny!
SR, 2013-04-05 19:56:29
Navn:Stian Ø
E-post:
Melding:Hei!

Pål, du som vet noe om gravearbeider, jeg kommer fra Drammen i morgen tidlig, er det bare å bruke GPSen, eller er det noen spesielle veier som er stengt som jeg bør være obs? Hvordan er trafikken i morgen tidlig?


ny!
2013-04-05 19:31:15
Navn:Peder
E-post:
Melding:Fått meldt på to westpoint-lag. De to siste spiller ikke individuelt, men vil gjerne delta på banketten. Fant ikke noe alternativ for det, så håper det lar seg ordne.


ny!
2013-04-05 14:36:58
Navn:Hagerup
E-post:
Melding:Rune: Havøy Puckers trenger en mann!


ny!
2013-04-05 13:33:59
Navn:Asbjørn Fossli
E-post:
Melding:Jeg har gitt beskjed om at jeg ikke har spesielt behov for å delta i Lag-NM, men er med som "reserve" for å få kabalen til å gå opp. Jeg kan være på lag med hvem som helst, Rune :)


ny!
2013-04-05 12:52:06
Navn:Bjarne Axelsen
E-post:bjarne@9700.dk
Melding:Hei allesammen!
Jeg håper dere får et fantastisk norsk mesterskap.
52 deltakere........ imponerende!
Om dere kanskje ikkje er nøyde med det så tenk på at Danmark kunne præsentere 24 spillere....
Ja, det er jo Danmark.
Go fornøyelse allesammen :-)
Bjarne


ny!
2013-04-05 10:27:11
Navn:Daniel
E-post:
Melding:Da har jeg registrert følgende slagkraftige lag:
Pål Bakken
Svein Inge Omholt
Kristoffer Sørvang
Hva blir navn på laget?


ny!
Skien, 2013-04-05 10:19:42
Navn:Svein Inge
E-post:
Melding:Hei, Pål! Jeg blir som sagt gjerne med deg og Kristoffer på et lag!
Svein Inge


ny!
2013-04-05 09:39:06
Navn:Løsnesløkken
E-post:
Melding:Eller han hadde kanskje allerede et lag?? Hva med Fossli?


ny!
2013-04-05 09:33:22
Navn:Løsnesløkken
E-post:
Melding:Jeg kan spille på lag med deg Kristoffer? Noen andre som kan slenge seg med? Løsnesløkken


ny!
2013-04-05 07:05:50
Navn:Pål
E-post:
Melding:Til de som skal kjøre bil til hotellet:
Det er vanskelig å finne frem i Økern-området, spesielt siden det nå er mye gravearbeid.

Mitt tips er derfor å gjøre litt research!

Følg skilt til Riksvei 163 (Stovner). Når du først er på 163 og kjører nord-øst-over, er det bare å ølge Hotell-skiltene.

https://maps.google.no/maps?hl=no&ie=UTF-8&q=hotel+33+%C3%B8kern&fb=1&gl=no&hq=hotel+33+%C3%B8kern&hnear=0x46416e61f267f039:0x7e92605fd3231e9a,Oslo&cid=0,0,17456596836694646302&ei=gFpeUeuvDY7Dswbeo4Eg&ved=0CLQBEPwSMAA


ny!
2013-04-05 06:56:09
Navn:Pål
E-post:
Melding:Kristoffer og Svein Inge: vi blir da et lag?!


ny!
2013-04-04 23:15:01
Navn:Daniel
E-post:
Melding:Her er lagstatus. Jeg utvider fristen for å danne lag selv til kl 16 i morgen. Da vil vi sette opp de resterende lagene. Hvis det er noen som IKKE skal spille lag, og som står under ikke satt opp på lag ennå, si ifra.

TBHK:
Daniel Remmem
Yngve Aasheim
Stian Lode

Stigarevolusjonen:
Stian Østrem
Andreas Røren
Arne Johannes Holmin

TøBHK I:
Jørn Moldvær
Geir Hjemås
Frode Hagerup

TøBHK II:
Bjørn Røken
Nils Erik Drevsjømoen
Tron Omland

Kvernaland:
Jarle Eide
Ingebret Risa
Thorbjørn Hestvaag

Minde Muthapuckers:
Espen Eidsnes
Vegard Flatøy
Svein Arne Fure

BSI Bordhockey:
Trond Gangsøy
Anne Grethe Gangsøy
Vidar Skaar

TøBHK junior:
Torbjørn Kverneland
Vegard Klippen
Vegard Steine

Gausel & Omegn:
Arne Hetlelid
Arne Gilje
Anders Gilje

Graaveir:
Benjamin Øveraas
Martin Hatlebrekke
Henning Tvedten

Havøy Mix (?)
Kent Are Solli
Per E Weckhorst
?

Ikke satt opp på lag ennå: 15 stk
Morten Johannessen
Pal Bakken
Hans Christian Lonne
Peder Mortvedt
Kristoffer Koren Sorvang
Svein Inge Omholt
Karl Ottar Forberg
Asbjorn Fossli
Rune Losneslokken
Sigurd A Mortvedt
Henrik Skjaeveland
Sindre Hallset
Amund Erichsen
Furios G
Fredrik Christie

Deltar ikke i lag: 5 stk
Sagen * 3
CF Hersoug
Tore Sorheim


ny!
2013-04-04 23:08:36
Navn:Jarle
E-post:
Melding:Det ligger an til et relativt kort årsmøte. Her er noe å tenke gjennom på forhånd.

Kvalifisering til VM og EM. Det vil bli lagt frem 2 punkter som det har vært noe uenighet rundt og som trenger hver sin avstemning. Forslagene presenteres av styret fordi vi ønsker klarhet i hva bordhockeyfolket mener, men det er delte meninger i styret om forslagene.

Forslag A) Resultater fra veteran-, dame- og juniorturneringer skal ikke være tellende på norgesrankingen. Bakgrunnen for forslaget er at dette er lukkede turneringer som ikke er åpne for alle.

Forslag B) Resultater fra VM og EM skal ikke være tellende på norgesrankingen. Bakgrunnen for forslaget er den samme som for A, at de ikke er åpne for alle og dermed gir de som er inne i VM/EM-varmen en fordel i kommende kvalifiseringer.

Et motargument til begge de ovenstående går på deltakelse og rekruttering til veteran, dame, junior, VM og EM.

Ellers vil Holmin legge frem et forslag til regler for seeding av spillere til innledende grupper. Seeding har tidligere blitt gjort sporadisk i tilfeller hvor erfarne spillere som har deltatt lite (og dermed har kunstig lav ranking) har ført til skjevt nivå på innledende grupper. Med forslaget ønsker den skjeggete matematikeren å unngå at skjønn ligger til grunn, og dermed også unngå diskusjoner rundt rettferdig seeding.

Vi er også mer enn åpne for nye personer inn i styret, spesielt med tilknytning til Osloligaen siden dette mangler i dagens styre. Vi sier noen ord om dette også, så om noen skulle ønske å ta del i alle de godene et slikt verv gir er det bare å melde seg.


ny!
Judasgeitene, 2013-04-04 22:34:53
Navn:Calder
E-post:
Melding:Ja det stemmer. Stendal meldte seg av.


ny!
2013-04-04 22:23:48
Navn:Daniel
E-post:
Melding:Stemmer det at vi har fått en avmelding i dag? Ser det bare en 52 påmeldte nå.


ny!
2013-04-04 20:45:37
Navn:Kristoffer Koren
E-post:
Melding:Jeg er også uten lag. Ikke et must for meg, men blir gjerne med på et lag hvis det dannes et til eller det er et lag som er en mann short.


ny!
2013-04-04 18:30:47
Navn:Hagerup
E-post:
Melding:Alle som skal ha lunsj/bankett uten å bo på hotellet må betale dette før registreringen i hotellets resepsjon. Du må ha gyldig kvittering for å bli registrert til turneringen.


ny!
2013-04-04 13:55:04
Navn:Asbjørn Fossli
E-post:
Melding:Hvordan er det betalinga for lunchen foregår? Håper jeg slipper å først betale kr 300 kontant, og deretter 480 kontant. Er grenser for mye "smått" (100/200-lapper) jeg orker å veksle og ta med meg.


ny!
iDQooBuXfvRGqDGsjo, 2013-04-04 06:02:46
Navn:Kaylan
E-post:ada@adanz.org.nz
Melding:online viagra :-[ car insurance in florida >:[[[ car insurance quotes >:-PP auto insurance 073848 online car insurance %))) affordable car insurance wexky


ny!
Skien PP, 2013-04-03 23:19:58
Navn:Svein Inge Omholt
E-post:
Melding:Jeg har ikke fått med noen flere fra Skien, men vil gjerne spille på et lag...
Jeg blir gjerne med på lag med deg, Bakken!

Svein Inge


ny!
Minde Muthapuckers, 2013-04-03 19:45:52
Navn:Sveis
E-post:
Melding:Kva med Graaveir? Skal ikkje dei vere med på lag NM?


ny!
Stigarevolusjonen, 2013-04-03 18:31:31
Navn:Holmin
E-post:
Melding:H C Lønne har ytra ynskje om å spela med Havøy Puckers. Han er ganske ustabil, men god på sitt beste.

Referat kjem i kveld, Ljunet. Det vert fantastisk.


ny!
Stigarevolusjonen, 2013-04-03 14:35:07
Navn:Ljunet
E-post:
Melding:Holmin: Fiasko er forbehaldt TøBHK i år.

Kan vi vente referat frå Volda Open?ny!
Havøy Pøckers 71, 2013-04-03 12:30:34
Navn:Kent Are
E-post:
Melding:Havøy P. er 2 stk påmeldte, men vil gjerne være med i lagkonkuransen... En tredjemann må mer enn gjerne melde seg :)Pål, f.eks? ;)


ny!
Stigarevolusjonen, 2013-04-03 11:08:26
Navn:Holmin
E-post:
Melding:Sjeldan glipp av Ljunet der. Kanskje litt overtent før NM. Kan fort bli fiasko.


ny!
Stigarevolusjonen, 2013-04-03 11:06:19
Navn:Holmin
E-post:
Melding:Sjeldan glipp av Ljunet der. Kanskje litt overtent før NM. Kan fort bli fiasko.


ny!
2013-04-03 10:29:13
Navn:Daniel
E-post:
Melding:Korrekt, i grunnspillet er det ingen endringer.


ny!
Stigarevolusjonen, 2013-04-03 10:25:27
Navn:Ljunet
E-post:
Melding:Var litt kjapp der, trudde det var sluttspelet du spurte om.


ny!
Stigarevolusjonen, 2013-04-03 10:16:34
Navn:Ljunet
E-post:
Melding:Sånn eg tolkar innlegget til Daniel, startar 1 mot 1, 2 mot 2 og 3 mot 3.


ny!
2013-04-03 08:14:36
Navn:Hetlelid
E-post:
Melding:For å få ytterligere presiseringer på lagspillingen: I grunnspillet for lag, der spiller man fortsatt slik at Spiller1 møter Spiller3 i første runde og at man avslutter med Spiller1 mot Spiller1 i siste runde?


ny!
2013-04-03 00:20:37
Navn:Daniel
E-post:
Melding:Lagene som er klare ser foreløpig slik ut:
(Antar at BSI og Minde stiller slik, siden de har nøyaktig tre stk påmeldt NM)

TBHK:
Daniel Remmem
Yngve Aasheim
Stian Lode

Stigarevolusjonen:
Stian Østrem
Andreas Røren
Arne Johannes Holmin

TøBHK I:
Jørn Moldvær
Geir Hjemås
Frode Hagerup

TøBHK II:
Bjørn Røken
Nils Erik Drevsjømoen
Tron Omland

Minde Muthapuckers:
Espen Eidsnes
Vegard Flatøy
Svein Arne Fure

BSI Bordhockey:
Trond Gangsøy
Anne Grethe Gangsøy
Vidar Skaar

TøBHK junior:
Torbjørn Kverneland
Vegard Klippen
Vegard Steine

Gausel & Omegn:
Arne Hetlelid
Arne Gilje
Anders Gilje


ny!
2013-04-02 23:53:38
Navn:Daniel
E-post:
Melding:Minner om at lag fremdeles sendes til meg, med frist i løpet av torsdagen. daniel.remmem ætt gmail dått com.

Ellers er vi klare for nyvinningen best-av-sju i sluttspillet og jeg har nå formulert reglene litt klarere i forhold til forslaget i fjor. Greit at folk leser igjennom slik at man kjenner opplegget:

Regler - Sluttspill lag
-------------------------

Det spilles best av sju runder. Det er tre kamper per runde, og det skal kåres en vinner av hver runde. Første lag som har vunnet 4 runder har vunnet matchen. For å vinne en runde må et lag ha vunnet flere kamper enn motstander. (Målforskjell spiller ingen rolle.)
Dersom det ikke kan kåres en vinner av en runde, spilles det sudden i den uavgjorte kampen, eller sudden i alle tre dersom det var tre uavgjorte kamper.

Oppsett:
Hvert lag må før kampen sette opp sine tre spillere, rangert som spiller 1, 2 og 3. Hvert lag har krav på at det andre laget ikke kjenner til dets rangering på forhånd. Startoppstillingen (runde 1) er spiller 1 - spiller 1, spiller 2 - spiller 2, og spiller 3 - spiller 3.

Rotasjon:
Hjemmelaget står stille i de tre første kampene, mens bortelaget roterer mot høyre. Så bytter man side. Nå er det igjen spiller 1 mot spiller 1 osv, men på motsatt side. Nå står bortelaget stille i resten av kampen, mens hjemmelaget roterer mot høyre.


ny!
2013-04-02 23:09:10
Navn:Hagerup
E-post:
Melding:Bruk denne for 50% på flybussen på fredag.

https://www.nordicchoicehotels.no/PageFiles/62248/Rabattkupong%20Flybussekspressen.pdf?epslanguage=no

Vi bør ta Flybussekspressen F3 til Risløkkaleen tar oss til hotellet. Denne stopper vistnok på hotellet vi skal bruke og tar 35 minutter.


ny!
2013-04-02 22:54:59
Navn:Hagerup
E-post:
Melding:Det er det ingenting i veien for. Eneste regelen er at dere ikke kan hete TBHK 2, men TBHK Mix eller et annet passende navn.


ny!
2013-04-02 22:53:38
Navn:Hagerup
E-post:
Melding:Jærliga 17:
1. F. Hagerup
2. S. Lode
3. K.L. Stokdal
4. A. Hetlelid
5. B. Røken
6. T.E. Askeland
7. T. Kverneland
8. V. Klippen
9. T. Fjelde Hestvaag
10. J.T. SKogen
11. Anders Gilje
12. Arne Gilje
13. H. Skjæveland
14. J. Thorsen
15. O. Rønningen
16. H. Due
17. D. Stenberg
18. J. Aas


ny!
2013-04-02 22:48:32
Navn:Pål
E-post:
Melding:er det noe i veien for at CF og jeg finner en hvem som helst 3. mann til et utvidet TBHK 2? Peder?


ny!
2013-04-02 22:46:05
Navn:Pål
E-post:
Melding:Jeg mangler lag på NM. Eventuelt: et lag mangler meg.
Uansett: Peder, skal vi slå oss sammen og finne en egnet 3.mann?


ny!
2013-04-02 22:44:13
Navn:Pål
E-post:
Melding:Flott spillekveld! Ekstra koselig at doktoren, doktoren og Handsom dukka opp!


ny!
2013-04-02 22:39:24
Navn:Hagerup
E-post:
Melding:Referat årsmøtet 2012:
4.6 Saker til eventuelt
Forslag om å innføre reserver i lagkonkurransen 3 +2
For: 4
Mot: 22
Avholdende: 4

Lagkonkurransen skal være 3 spillere.

Slik jeg ser det så blir svaret til Peder at de ikke kan ha mer enn 3 spillere til NM. Foreslår at han får med 2 til og stiller med to lag til NM.

Dette er ikke for å være vanskelig, men det er da vedtatt på årsmøtet.


ny!
2013-04-02 22:38:27
Navn:Hagerup
E-post:
Melding:Referat årsmøtet 2012:
4.6 Saker til eventuelt
Forslag om å innføre reserver i lagkonkurransen 3 +2
For: 4
Mot: 22
Avholdende: 4

Lagkonkurransen skal være 3 spillere.

Slik jeg ser det så blir svaret til Peder at de ikke kan ha mer enn 3 spillere til NM. Foreslår at han får med 2 til og stiller med to lag til NM.

Dette er ikke for å være vanskelig, men det er da vedtatt på årsmøtet.


ny!
Stigarevolusjonen, 2013-04-02 22:25:34
Navn:Ljunet
E-post:
Melding:Osloliga i kveld:


Resultat etter dobbelt grunnspel

1. Andreas 9-1-2 42-22 +20 19p
2. Pål 7-0-5 30-28 +2 14p
3. Stian 6-1-5 28-22 +6 13p
4. Øyvind 5-3-4 24-24 0 13p
5. Tron 6-0-6 28-26 +2 12p
6. Morten 4-1-7 18-31 -13 9p
7. Geir 1-2-9 22-39 -17 4p

Kvartfinaler

Andreas - w.o
Pål - Geir : 2-1,3-1 = 2-0
Stian - Morten : 3-1,4-2 = 2-0
Tron - Øyvind : 4-3s,5-2 = 2-0


Kamp om 5.

Øyvind - Morten : 6-4,2-1 = 2-0


Semifinaler

Andreas - Tron : 5-1,5-1 = 2-0
Pål - Stian : 2-3s,0-3 = 0-2


Bronse (best av 1)

Pål - Tron : 2-3s


Finale

Andreas - Stian : 3-2,5-2 = 2-0Endeleg rekkefølge:

1. Andreas
2. Stian
3. Tron
4. Pål
5. Øyvind
6. Morten
7. Geirny!
2013-04-02 22:20:01
Navn:Hjemås
E-post:
Melding:...svaret på spørsmålet til Peder mente jeg.Melding 101 - 200 av 71659.
Nyere    Eldre   

10

Gjesteboken er hacket sammen av Yngve Aasheim