Forskjell mellom versjoner av «2016.09.29 Bergensliga Autumn 2016 nr 7»

Fra Puckwiki
Hopp til: navigasjon, søk
(Ny side: ---- 1.Darko etablerer tidlig et overtak i en ekstremt intens liga der deltakerne møter hverandre en rekke ganger. Han leser motstanderne på en briliant måte og er suveren gjenn...)
(Ingen forskjell)

Revisjonen fra 6. okt. 2016 kl. 20:44
1.Darko etablerer tidlig et overtak i en ekstremt intens liga der deltakerne møter hverandre en rekke ganger. Han leser motstanderne på en briliant måte og er suveren gjennom hele kvelden. Viser styrke, vilje og presisjon.

2. Henning Tvedtet er vanskelig å stoppe når han har tro og flyt. Da er han en effektiv og elegant kølle-til-kølle-spesialist. Tar seg til sin første finale etter å ha slått ut Flatøy. For å slå Darko i neste finale må nok Tvedtet opp enda et hakk i konsentrasjon og intensitet.

3. Vegard Flatøy har mulighet til å vinne tre på rad, men halter etter Tvedtet og Darko gjennom hele grunnspillet. Makter å spille jevnt mot Tvedtet i enkelte av kampene, men nådde aldri opp i sluttspillet heller.

4. Milan plukker mange poeng og er nær Flatøy på grunnspilltabellen. Spiller mange gode kamper og skårer mange fine mål. Får med seg nyttig sluttspillerfaring i semi mot Darko og en medaljehungrig Flatøy i bronsefinalen.