Forskjell mellom versjoner av «Norges 4 kuleste spillere 1998»

Fra Puckwiki
Hopp til: navigasjon, søk
(Ny side: Av TBHKs rankingkomite... Dette er første utgave av den eneste sanne og autoritære rankingen av norges 4 kuleste spillere. Rankinglisten vil oppdateres løpende gjennom sesongen ette...)
(Ingen forskjell)

Revisjonen fra 4. jan. 2014 kl. 22:51

Av TBHKs rankingkomite...

Dette er første utgave av den eneste sanne og autoritære rankingen av norges 4 kuleste spillere. Rankinglisten vil oppdateres løpende gjennom sesongen etter hvert som kredibilitet opparbeides og skulte sider avdekkes. Neste oppdatering av rankingen vil komme i månedskiftet august/september.

Ranking pr. 1/7-98:

    1. Pål Bakken, TBHK
Hva er skilpadde?

Man kunne trukket frem flere begrunnelser for at Pål skal være med på denne lista. Blant disse rager nok hans deltagelse i Jeopardy temmelig høyt. Etter å ha ledet hele veien kommer deltagerne frem til avslutningsspørsmålet. Her spør man etter navnet på et amfibiedyr med skall som levde for 800 år siden. Påls to motstandere klarer spørsmålet med glans, mens Pål ryker ut med det ubehjelpelige svaret "Hva er skilpadde?" Pål får forøvrig kraftig trekk i kredibilitet fordi han ikke nevner bordhockey som fritidsinteresse under Trygve Rønningens tørrprat i pausen. Hva Pål trakk frem istedenfor? Utrolige "Jeg liker å lese kart og bla i atlas" Nok en gang en uttalelse fra Bakken som ligger i grenseland for hva det går an å tolke. Det er rett og slett umulig å vite om dette er fleip eller fakta, ironi eller virkelighet.

    1. Tore Lie, LBHT

Nå som det er sommerpause i det norske rankingsirkuset, hva er vel da mer naturlig enn å tildele en plassering på denne lista i pur nostalgi? Tore Lie får andreplassen på grunn av sitt utrolige mål i NM-finalen 1997. Scoringen er utvilsomt den mest omtalte noensinne i norsk bordhockey. Fra en posisjon på høyre back legger han til pucken og skyter den i høyresiden på vantet rett bak eget mål. Og han gjør det med en snert og presisjon slik at pucken løfter seg på vei ut fra vantet, og går i en perfekt bue rett i motstanderens mål. Til publikums elleville begeistring.

    1. Even Martinussen,

TBHK (Utposten)

Even Martinussen har et bordhockeyhår man ikke finner maken til (se bildet lengst til høyre). I tillegg er han den spilleren i Norge som tar ut mest under kampene. Så mye at man de siste 20 sekundene pleier å høre et gråtkvalt <<Æ klar itj mer! Æ klar itj mer!>> (og når man har vinduet åpent på Utposten lurer forbipasserende fælt på hva som foregår...) Even en sterkt oppadgående spiller, som forøvrig har Ipswich som favorittlag i engelsk fotball.

E m port.jpg
E m haar.jpg
    1. OJ Thorsen, Langhus

OJ er en spiller som er veeeldig rolig, spiller veeeldig sakte og behersket. Men for all del: dette skjer slett ikke uten kvalitet. Tvert imot. Likevel klarer vi ikke å assosiere den godeste OJ med fart og adrenalin. Stor var derfor overraskelsen da vi leste intervju med OJ i Aftenposten Aften om latinske rytmer og dans. Med intervju og bilde stod OJ frem som lidenskapelig forsvarer av salsa'en. Kan dette overføres til bordhockey- brettet så blir det vel ytterligere rankingfremganger for OJ kommende sesong.