Forskjell mellom versjoner av «2016.02.18 Bergensliga Spring 2016 nr 7»

Fra Puckwiki
Hopp til: navigasjon, søk
 
Linje 193: Linje 193:
  
  
9. Darko: Leverer eit bra grunnspel, men klarer ikkje å halde det gåande vidare inn i kvartfinalen mot Ewoud. Har dyrka fram enkelte særeigne variantar i angrep ingen andre i Bergen nyttar, desse bør få meir vatn og næring slik at han snart kan få hausta frukta. I forsvar vert det på den andre sida litt vel passivt, av og til så passivt at sjølv bom vert mål sidan pucken treffer back og går i mål. Står over kamp om femteplass.
+
5. Darko Mrdalj.  
Hockeymotivasjon: 50% (dette er eigentleg gjennomsnittet sidan han går frå 0-100% frå kamp til kamp og innad i kvar enkelt kamp).
+
Vinner her, taper der. Generelt: «no comment».
  
8. Tvedtén: Det må vere frustrerande for Tvedtén å kunne så mykje hockey, men å få overført så lite av det til teljande resultat på brettet. Har mykje betre teknikk, og speler både kjappare og penare hockey enn Fure i åttendelsfinale, men taper til slutt på presisjon. Har merkeleg nok høgast treffprosent dei skyflane han tar umiddelbart etter at vingen har mottatt pucken, og bør kanskje satse på raske skyflar litt oftare slik at det potensielt kan opne andre luker i forsvaret til motstandaren.
+
4. Trond Ove Gangsøy.
Hockeymotivasjon: 60% (detter dog ned til 15% med ein gong han får mål imot (slutt med det, og nullstill deg!)).
+
Litt for enkel og halvdød spill fra TO i grunnspill hvor han havner helt sist på tabellen. Men, det stopper ikkje TO til å løfte seg opp i kvarfinalen og vise tenner semifinalen. Men det å vise tenner er visst ikkje godt nok innsats for en semifinale. Uansett, han klarte å sette meg ned bakken igjen i kvarten og sier helt åpenbart at eg må spise bitte litt mer før eg kan ta et steg videre og overta pallplasseringene fra de beste i Bergensligaen. En respektabel innsats fra TO.
  
7. Flatøy: Venstresida til Flatøy begynner sakte, men sikkert å nærme seg det nivået den heldt for om lag eitt år sidan då han var på sitt, til no, høgste nivå nokonsinne. Er blitt langt giftigare på dei fleste angrepsvariantar frå venstre enn kva som var tilfelle i haust. Høgresida er det noko verre med, sjølv om den ikkje er heilt fråverande. Er tida snart inne for at Flatøy pakkar vekk boksforsvaret og går over til flipper på permanent basis?
+
3. Espen Eidsnes.
Hockeymotivasjon: 80% (er svært nøgd med at han på Lambertseter Open føya seg inn i rekka over sølvvinnarar i B på NBA-turneringar 2015-16 sesongen saman med Emma Spreafico, Hallvard Sægrov og Joan Eriksson Mencl).
+
Syv liga, syv pallplasseringer for Espen. Han har veldig høy standard og er ikkje fornøyd med tredje plass fra denne kvelden. Derfor, se frem til han neste torsdag igjen!
  
6. Fure: Zzzzzzzz. Klarer å halde motivasjonen oppe i ca tre og ein halv kamp i grunnspelet, og endar dermed på åttande plass med 2-0-6 etter å ha vunne dei to første kampane. Hentar seg inn igjen i sluttspelet, og vinner åttendelsfinalen mot Tvedtén. Prøver også å halde oppe motivasjonen i kvartfinalen mot Eidsnes, men når sistnemnde spelar som om han hadde ræva full av tabascosaus, fell motivasjonen mot botnen i eit tempo berre tabellplasseringa til Chelsea under Mourinho har gjort det før. Det vert rett og slett eit ork berre å sjå kva som skjer på brettet rett under nasa. Vel mot slutten vekk enklaste og beste pasningsalternativ for å sleppe og flytte venstrehanda over på ein annan spake, og pucktap vert såleis uunngåeleg, men det er greit så lenge ein kan halde henda på same spakane. Hevar seg på nytt i kamp om femteplass, og leverer dagens to beste kampar mot Tvedtén og Flatøy. Spelar også god offensiv hockey mot HC, men det hjelper lite når forsvaret henger to steg etter heile vegen.
+
2. Arne Johannes Holmin.
Hockeymotivasjon: 0,5% (gler seg meir enn på lenge til førstkomande liga, for då vert det fråver).
+
En helt avslappet Arne J. «Left hand» Holmin fortsetter å spille senterfinter med venstre hånd og beholder lett tredje plass i siste gruppespillkampen mot meg. I semifinalen venter Espen «Alerede i finalen» Eidsnes. Det spruter med rare mål begge sider og vinneren ble han som scorte flest drittmål. Og, slik var det faktisk! Fem jevne kamper avgjør dette oppgjøret, hvor EE måtte nøye seg med 3. plass, mens AJH hopper, like avslappet, videre til finale!
  
5. HC: Er ein heilt vanvittig god bordhockeyspelar når han får stilt inn siktet og treffer på skyflar. Er samstundes ein heilt ordinær bordhockeyspelar når han ikkje får stilt inn siktet og treffer på skyflar. Dessverre for HC har det denne sesongen vore litt for mykje av sistnemnde scenario. Har tidvis svært gode omvendspjass. Skulle ønskje han fekk mulegheita til å vere Morten Aarflot for ein dag (ikkje hockeyrelatert, berre for moro skuld).
+
1. Kolossen fra Flatøy.  
Hockeymotivasjon: 12% (glimtar til av og til, men det er vel ein grunn til at HC ikkje har reist på turnering sidan april 2014).
+
Allerede fra første kamp viser Kolossen fra Flatøy at han har ikkje bare kommet til å vinne men, han har kommet til spise opp alt som står i veien for han! Etter at han har spist opp saltkjøtt med raspeballer og noen skrelte poteter før ligastart, begynte han å spise opp kveldens motstandere. Til dessert! 29 mål og bare 16 baklengs satte Kolossen på første plass hvor han måtte vente på sitt motstander i semifinalen. Etter litt venting ble Kolossen fra Flatøy små kald i hendene og måtte kjempe hardt mot TOG, men han var også så kald i hode at dette oppgjøret ble til slutt bare en smakfull skjei av kaken.
  
4. Trond Ove: Uttrykker stor misnøye med at alle går til sluttspel og at ein ikkje følgjer oppsettet puckwiki, med den konsekvens at grunnspelet ikkje har nokon som helst slags betydning. Må også, fullstendig skrekkslagen, bearbeide det faktum at det heller ikkje vert KM neste helg slik det står svart på kvitt i terminlista. Dette er ikkje Trond Ove sin dag, og kanskje er det nederlaga han leid før ligaen som gjorde at han gjekk på eit nytt nederlag mot Holmin i semifinalen?
+
I finalen lente han seg bak i sofaen og begynte å spiste opp toppen av kaken, kremfløte og jordbær. Han var så egoistisk at han ga ingenting til Holmin, ikkje engang å lukte jordbær. Men Kolossen spiste det så fort at, når tredje kamp kom, måtte han rape tre ganger før neste kamp begynte.
Hockeymotivasjon: 65% (som med Darko er dette gjennomsnittleg motivasjon, 100% i sluttspel og overraskande høge 30% i grunnspel (Trond Ove klarer aldri å skru heilt av med mindre alt håp om seier er ute)).
+
  
3. Tannfeen: Det burde vel ikkje kome som noko overrasking på nokon at det var nok ein bronsemedalje på Ewoud. Ein av mange bergensarar som sliter med motivasjonen, men finner noko trøst og glede i å sjå at det er andre som er enda mindre motivert enn han sjølv. Uttalar at han vil gi Fure ein trøsteklem når han skjønnar kor lite motivert sistnemnde er. Lite veit Ewoud at Fure er om lag like lite glad i klemming som hubro, allsang, Diego Costa og livsglede, og får eit ikkje så altfor høfleg nei takk som respons.
+
Etter en uforventa rap i tredje, Kolossen fra Flatøy reiste seg opp igjen, dunket fire mål i AJH mål, tok opp spillebrettet fra bordet, bretta det i halv og pakket det i lommen.
Hockeymotivasjon: 20% (gjer dog tidvis enorme hopp på motivasjonsskalaen, men underteikna føler at medianen ligger på rundt 20%, og er her meir treffande enn gjennomsnittet).
+
  
2. Eidsnes: Fortener all verdas ros for å spele som om det stod om livet sjølv mot spelarar som knapt orkar å halde i spakane, til og med juble orkar han i desse kampane. Kor får Eidsnes all denne energien frå? Taper finalen mot Holmin, og må nok ein gong sjå at talet på etterfølgjande førsteplassar i Bergensligaen stoppa på to. Bør ha litt større fokus når han har pucken, det blir litt for mange enkle pucktap i dag.
+
Han spiste det opp.
Hockeymotivasjon: 98% (eigentleg 100%, men vert trekt to prosent for hubroforsøk i finalen, sidan dette vitnar om hat mot hockey og alt som er godt her i verda).
+
  
1. Holmin: Ein dag for lenge, lenge sidan i Rift Valley i Aust-Afrika, klatra ein primat ned frå treet og reiste seg på to bein. Sidan den gong har menneskeheita vore vitne til mange heilsprø religiøse leiarar som t.d. Lafayette Ron Hubbard (scientologikyrkja) og Joseph Smith (mormonerkyrkja). Arne Johannes Holmin er truleg ein av dei siste personane her i verda som har prøvd å danne eit tilsvarande meiningslaust trussamfunn; venstrehandssenterfintekyrkja. Felles for Hubbard og Smith er at begge fekk mange følgjarar, og har enno dette den dag i dag. Holmin har til no ingen følgjarar, og bør vel snart ta hintet og gå tilbake til høgrehandssenterfinter, som han er mykje betre på enn med venstrehanda. Det at verdas beste bordhockeyspelar tar senterfinter med venstrehanda, er ikkje noko unnskyldning for at andre skal gjere det same, Borisov er jo venstrehendt! Holmin skal dog ha skryt for å ta sin første Bergensligaseier i vår. Fullt fortent, Holmin var den beste bordhockeyspelaren på seminarrom A denne torsdagskvelden. Det er likevel verd å nemne at det på ingen måte var senterfintene som vart avgjerande, men dette kom neppe som noko overrasking.
+
På vei hjem.
Hockeymotivasjon: 100% (vil bli betre, men kjem ikkje til å ta nemneverdige steg før han legger av seg allereie nemnde stygge uvaner).
+
  
Av Svein Arne Fure
+
Av Darko Mrdalj

Nåværende revisjon fra 26. feb. 2016 kl. 16:00Tabell Gruppespill

Pl Navn K S U T MS MI +/- P
1. Vegard Flatoy, Minde Muthapuckers 8 6 0 2 29 16 13 12
2. Espen Eidsnes, Minde Muthapuckers 8 4 2 2 18 14 4 10
3. Arne Johannes Holmin, Stigarevolusjonen 8 4 1 3 19 15 4 9
4. Darko Mrdalj, Minde Muthapuckers 8 2 1 5 15 27 -12 5
5. Trond Ove Gangsoy, Bergen Bordhockey 8 1 2 5 17 26 -9 4

Resultater Gruppespill runde 1


Espen Eidsnes - Arne Johannes Holmin 2-1

Espen Eidsnes - Vegard Flatoy 0-2

Espen Eidsnes - Trond Ove Gangsoy 2-1

Espen Eidsnes - Darko Mrdalj 4-1


Vegard Flatoy - Darko Mrdalj 5-1

Vegard Flatoy - Espen Eidsnes 2-0

Vegard Flatoy - Arne Johannes Holmin 0-2

Vegard Flatoy - Trond Ove Gangsoy 4-3


Darko Mrdalj - Vegard Flatoy 1-5

Darko Mrdalj - Trond Ove Gangsoy 1-1

Darko Mrdalj - Espen Eidsnes 1-4

Darko Mrdalj - Arne Johannes Holmin 3-1


Arne Johannes Holmin - Espen Eidsnes 1-2

Arne Johannes Holmin - Vegard Flatoy 2-0

Arne Johannes Holmin - Trond Ove Gangsoy 3-1

Arne Johannes Holmin - Darko Mrdalj 1-3


Trond Ove Gangsoy - Darko Mrdalj 1-1

Trond Ove Gangsoy - Espen Eidsnes 1-2

Trond Ove Gangsoy - Arne Johannes Holmin 1-3

Trond Ove Gangsoy - Vegard Flatoy 3-4


Tabell Gruppespill runde 1

Pl Navn K S U T MS MI +/- P
1. Vegard Flatoy, Minde Muthapuckers 4 3 0 1 11 6 5 6
2. Espen Eidsnes, Minde Muthapuckers 4 3 0 1 8 5 3 6
3. Arne Johannes Holmin, Stigarevolusjonen 4 2 0 2 7 6 1 4
4. Darko Mrdalj, Minde Muthapuckers 4 1 1 2 6 11 -5 3
5. Trond Ove Gangsoy, Bergen Bordhockey 4 0 1 3 6 10 -4 1

Resultater Gruppespill runde 2


Vegard Flatoy - Darko Mrdalj 7-3

Vegard Flatoy - Espen Eidsnes 3-2

Vegard Flatoy - Trond Ove Gangsoy 6-1

Vegard Flatoy - Arne Johannes Holmin 2-4


Espen Eidsnes - Arne Johannes Holmin 2-2

Espen Eidsnes - Vegard Flatoy 2-3

Espen Eidsnes - Darko Mrdalj 3-1

Espen Eidsnes - Trond Ove Gangsoy 3-3


Arne Johannes Holmin - Espen Eidsnes 2-2

Arne Johannes Holmin - Trond Ove Gangsoy 3-4

Arne Johannes Holmin - Vegard Flatoy 4-2

Arne Johannes Holmin - Darko Mrdalj 3-1


Darko Mrdalj - Vegard Flatoy 3-7

Darko Mrdalj - Espen Eidsnes 1-3

Darko Mrdalj - Trond Ove Gangsoy 4-3

Darko Mrdalj - Arne Johannes Holmin 1-3


Trond Ove Gangsoy - Arne Johannes Holmin 4-3

Trond Ove Gangsoy - Vegard Flatoy 1-6

Trond Ove Gangsoy - Darko Mrdalj 3-4

Trond Ove Gangsoy - Espen Eidsnes 3-3
Sluttspill

Kvartfinaler:

Vegard Flatoy - W.O.

Espen Eidsnes - W.O.

Arne Johannes Holmin - W.O.

Darko Mrdalj - Trond Ove Gangsoy 0-2 (2-3,2-6)


Semifinaler:

Vegard Flatoy - Trond Ove Gangsoy 3-1 (5-4s,3-5,4-3,3-2s)

Espen Eidsnes - Arne Johannes Holmin 2-3 (4-5s,4-2,2-4,5-3,2-3)


Finale:

Vegard Flatoy - Arne Johannes Holmin 3-1 (6-0,5-0,2-3s,4-1)


Bronsefinale:

Espen Eidsnes - Trond Ove Gangsoy 3-0 (5-0w,5-0w,5-0w)
5. Darko Mrdalj. Vinner her, taper der. Generelt: «no comment».

4. Trond Ove Gangsøy. Litt for enkel og halvdød spill fra TO i grunnspill hvor han havner helt sist på tabellen. Men, det stopper ikkje TO til å løfte seg opp i kvarfinalen og vise tenner semifinalen. Men det å vise tenner er visst ikkje godt nok innsats for en semifinale. Uansett, han klarte å sette meg ned på bakken igjen i kvarten og sier helt åpenbart at eg må spise bitte litt mer før eg kan ta et steg videre og overta pallplasseringene fra de beste i Bergensligaen. En respektabel innsats fra TO.

3. Espen Eidsnes. Syv liga, syv pallplasseringer for Espen. Han har veldig høy standard og er ikkje fornøyd med tredje plass fra denne kvelden. Derfor, se frem til han neste torsdag igjen!

2. Arne Johannes Holmin. En helt avslappet Arne J. «Left hand» Holmin fortsetter å spille senterfinter med venstre hånd og beholder lett tredje plass i siste gruppespillkampen mot meg. I semifinalen venter Espen «Alerede i finalen» Eidsnes. Det spruter med rare mål på begge sider og vinneren ble han som scorte flest drittmål. Og, slik var det faktisk! Fem jevne kamper avgjør dette oppgjøret, hvor EE måtte nøye seg med 3. plass, mens AJH hopper, like avslappet, videre til finale!

1. Kolossen fra Flatøy. Allerede fra første kamp viser Kolossen fra Flatøy at han har ikkje bare kommet til å vinne men, han har kommet til spise opp alt som står i veien for han! Etter at han har spist opp saltkjøtt med raspeballer og noen skrelte poteter før ligastart, begynte han å spise opp kveldens motstandere. Til dessert! 29 mål og bare 16 baklengs satte Kolossen på første plass hvor han måtte vente på sitt motstander i semifinalen. Etter litt venting ble Kolossen fra Flatøy små kald i hendene og måtte kjempe hardt mot TOG, men han var også så kald i hode at dette oppgjøret ble til slutt bare en smakfull skjei av kaken.

I finalen lente han seg bak i sofaen og begynte å spiste opp toppen av kaken, kremfløte og jordbær. Han var så egoistisk at han ga ingenting til Holmin, ikkje engang å lukte på jordbær. Men Kolossen spiste det så fort at, når tredje kamp kom, måtte han rape tre ganger før neste kamp begynte.

Etter en uforventa rap i tredje, Kolossen fra Flatøy reiste seg opp igjen, dunket fire mål i AJH mål, tok opp spillebrettet fra bordet, bretta det i halv og pakket det i lommen.

Han spiste det opp.

På vei hjem.

Av Darko Mrdalj